نیروی دریایی ارتش، دیپلماسی دریایی را با کشورهای دریای خزر ارتقاء دهد-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

نیروی دریایی ارتش، دیپلماسی دریایی را با کشورهای دریای خزر ارتقاء دهد

مشاور عالی فرمانده کل قوا با اشاره به فعالیت‌های نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: این نیرو در حوزه‌های مختلف، باید رزمایش‌های مشترک برگزار کرده و در حوزه دریای خزر نیز با کشور‌های همسایه این دریا روابط دیپلماسی دریایی را گسترش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا صبح امروز دوشنبه دوم خردادماه در نشست تخصصی بررسی مأموریت‌های نیروی دریایی ارتش که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار داشت: نیروی دریایی راهبردی یک افتخار برای ایران و عاملی برای عمق‌بخشی به مسایل راهبردی دفاعی و امنیتی است.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا خطاب به فرماندهان نداجا گفت: شما به‌عنوان نیروی دریایی راهبردی در حوزه‌های جغرافیای سیاسی اقیانوس هند و دریای عمان، باید رزمایش‌های مشترک برگزار کنید و در حوزه دریای خزر نیز با هماهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع با کشور‌های همسایه این دریا روابط دیپلماسی دریایی را گسترش دهید؛ همچنین باید روابط دریایی و رزمایش‌های مرکب ما با کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای و کشور عمان هم افزایش یابد.

 

وی ادامه داد: ما باید راهبرد تهدیدات آینده علیه کشور را تشخیص داده و در مقابل تهدیدات آینده که احتمالاً جنگ ترکیبی دریاپایه و هواپایه است، آماده شویم و باید خودمان را در مقابل هرگونه تهدیدات ترکیبی آماده کنیم.

 

صفوی بیان داشت: ما دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر مرز ساحلی داریم، اما کشورمان هنوز راهبرد اقتصاد دریامحور را جدی نگرفته است که در این زمینه، نیروی دریایی ارتش می‌تواند کمک شایانی بکند؛ همچنین شما باید همکاری و هماهنگی نیروی دریایی ارتش با سایر نیرو‌های ارتش و نیرو‌های دریایی و هوافضای سپاه را گسترش دهید.

 

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با تأکید بر لزوم گسترش سواحل مکران عنوان کرد: سواحل مکران می‌تواند بیش از یک میلیون نفر را اسکان دهد و دروازه اقتصادی کشور باشد.

 

وی افزود: در زمینه گسترش سواحل مکران، نیروی دریایی باید به دولتمردان کمک کند؛ زیرا با استفاده از ظرفیت این سواحل می‌توان استان سیستان و بلوچستان را احیا کرد؛ همچنین نیروی دریایی ارتش باید در زمینه تکمیل کریدور شمال به جنوب، به دولت کمک کند.

 

صفوی همچنین تأکید کرد: نیروی دریایی ارتش باید توجه ویژه‌ای به استفاده از زیردریایی، پهپاد و ماهواره‌ها داشته باشد.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار